Dresură cu păsări de pradă, pe scena de la “Next Star”.

De: Cătălina Matei / 01.03.2017, 13:32
Dresură cu păsări de pradă, pe scena de la “Next Star”.
Joi, 2 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Philip şi Robert Vasilescu, doi fraţi de zece, respectiv şase ani, fac dresură de ulii, pe scena de la “Next Star”. Curajoşi din fire, Dorian Popa şi CRBL se ridică de la masa juriului şi se oferă voluntari pentru demonstraţia pregătită de cei doi copii alături de uliul Vifor. Şi nu doar că se întind pe scenă, pentru ca pasărea de pradă să zboare la o înălţime mică, deasupra lor, ci chiar vor împrumuta mănuşile speciale ale băieţilor, pentru ca uliul să aterizeze pe braţele lor. Inclusiv Alina Eremia va urca pe scenă să participe la demonstraţie

 În schimb, Pepe şi prezentatorul Dan Negru nu s-au arătat la fel de încântaţi ca uliul să se apropie de ei. Mai ales după ce au văzut scena în care pasărea de pradă i-a luat de pe cap lui Dorian şapca pe care acesta a împrumutat-o de la unul dintre copiii-dresori. “Dumnezeule mare, nu cred aşa ceva!”, a fost reacţia lui Dorian, după ce uliul i-a smuls şapca. Cu toate astea, la insistenţele juraţilor, Dan Negru va încerca să ia pasărea pe braţ.

Ce reacţie va avea acesta văzându-se cu uliul pe mână şi ce cadou-surpriză vor primi juraţii Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa şi CRBL din partea fraţilor Philip şi Robert, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 2 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru.