Dresură de porumbei şi acrobaţie aeriană, pantomimă, dans contemporan la “Next Star”

De: Cătălina Matei / 23.11.2016, 11:20
Dresură de porumbei şi acrobaţie aeriană, pantomimă, dans contemporan la “Next Star”
Joi, 24 noiembrie, de la ora 20.30, în ultima ediţie “Next Star” înaintea Finalei de popularitate, a Marii Finale a celui de-al şaptelea sezon şi a ediţiei speciale de 1 Decembrie, copiii talentaţi ai românilor au pregătit diverse şi spectaculoase momente artistice cu care speră să-i impresioneze atât pe juraţii Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa şi CRBL, cât şi pe telespectatorii Antenei 1.

Astfel, joi seara, la “Next Star”, Loren va aduce puţin din magia circului,  cu numărul său de acrobaţie aeriană şi contorsionism, dans cu cercuri şi dresură de porumbei. De altfel, Loren, care provine dintr-o familie de circari, va urca pe scena show-ului alături de părinţii şi sora ei mai mică, Alexia, şi de animalul ei de companie, o… lamă care se numeşte Capucino. Care va fi reacţia juraţilor când vor vedea frumosul animal pe scena de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeaşi ediţie vine Nicoleta, o fetiţă de şase ani, cea mai mică membră a clubului Speed cubing din România, care îi va uimi pe juraţi cu rapiditatea cu care rezolvă cubul Rubik şi alte puzzle-uri mecanice, cu diferite grade de dificultate, dar şi Catrinel, o fetiţă pasionată de teatru care va prezenta un număr de pantomimă.

Cum va reuşi Catrinel să le închidă, la propriu, gura juraţilor CRBL şi Dorian Popa, dar şi care sunt ceilalţi concurenţi ai serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 24 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “Next Star”, prezentate de Dan Negru.