Drew Barrymore s-a convertit la iudaism, religia viitorului soț

Apropo.ro / 08.03.2012, 17:00
Drew Barrymore s-a convertit la iudaism, religia viitorului soț
Drew Barrymore vrea să treacă la iudaism, religia logodnicului ei Will Kopelman.

Actrița Drew Barrymore este logodită cu Will Kopelman, de religie iudaică. Pentru că așteaptă și un copil cu acesta, Drew vrea ca toate lucrurile să fie în regulă, motiv pentru care este decisă să renunțe la religia ei pentru cea a soțului.

Actrița în vârstă de 37 de ani vrea să-și schimbe religia până la data nunții lor care va avea loc în curând.

„Drew învață acum despre religia iudaică. O face pentru Will și familia acestuia”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Se aude că Will nici nu știa de faptul că Drew este însărcinată, atunci când a cerut-o de soție. Sursa a mai declarat că actrița este în culmea fericirii că va deveni mamă, dar și că va fi mireasă.

„Mereu a fost o fetiță răzvrătită, dar în adâncul inimii sale Drew este de modă veche. Vrea ca totul să fie perfect în viața ei, la nunta ei, în familia ei”, a mai spus sursa citată.

Drew Barrymore a trecut prin două mariaje, una cu afaceristul Jeremy Thomas, iar cea de-a doua cu comediantul Tom Green.

Drew nu este prima vedetă ce renunță la religia ei, în favoarea alteia. Julia Roberts s-a convertit la hinduism, Tom Cruise a trecut la scientologie, Madonna, Charlize Theron fac parte din Kabbalah și chiar despre Michael Jackson se spunea că a trecut la islamism.