Drob de sare în spinare, cocaină-n silicoane!

De: Marian Andrei / 13.12.2012, 14:00
Drob de sare în spinare, cocaină-n silicoane!
Autoritățile spaniole au anunțat că au arestat recent, pe aeroportul din Barcelona, o femeie care își facuse implanturi mamare în Columbia. De ce? Pentru că implanturile erau făcute dintr-un material "neobișnuit".

La sosirea unei curse aviatice din Bogota, Columbia, vameșii spanioli au remarcat o femeie care avea cicatrici proaspete și bandaje cu urme de sănge în zona pieptului, motivate de aceasta printr-o operație recentă de mărire a sânilor.

Vameșii nu au „înghițit” povestea femeii și au trimis-o la un spital local, unde doctorii au descoperit că implanturile mamare ale femeii erau pline cu… cocaină. După îndepărtarea acestora, marfa de contrabandă a putut fi cântărită iar polițiștii au descoperit că femeia transporta, prin această metodă inedită, 1,38 kilograme de cocaină.

Descoperirea a putut fi posibilă datorită vigilenței sporite pe care o au autoritățile europene cînd este vorba de călători care provin din țări cunoscute ca producătoare de droguri, în special cele din America Latină.