Drogurile și alcoolul au ucis-o pe Whitney Houston

Apropo.ro / 05.04.2012, 09:33
Drogurile și alcoolul au ucis-o pe Whitney Houston
Raportul final al medicilor legiști din Los Angeles arată că decesul artistei Whitney Houston a survenit din cauza alcoolului amestecat cu droguri.

Pe data de 4 aprilie 2012 a fost întocmit raportul final în cazul morții cântăreței Whitney Houston. Decesul artistei la 48 de ani a survenit în urma unui amestec de alcool și droguri.

Houston a fost găsită moartă în baia unei camere de hotel din Beverly Hills, în noaptea de 11 februarie.

Poliția a găsit și atunci urme de cocaină în organismul artistei, și au presupus că s-ar fi înecat în cadă, în urma efectului drogului asupra inimii.

În raportul medicilor legiști se descrie și peisajul găsit în baia camerei de hotel, ce părea ca un tablou final al morții: o sticlă de șampanie desfăcută și câteva cutii cu medicamente alături. În baie s-a mai găsit și o linguriță ce conținea o substanță albă și o bucată de hârtie rulată.

În completarea raportului, cei de la Poliția din Beverly Hills concluzionează că decesul morții lui Whitney Houston a survenit în urma unei supradoze de substanțe narcotice, medicamente prescrise, dar și alcool.

Medicii legiști au mai găsit în organismul lui Whitney o mulțime de substante ce au contribuit la decesul ei: cocaină, Benadril, relaxant muscular – Flexeril, marijuana și Xanax. Plus alcoolul.