Drumul catre Litoral, (din nou) un chin!

De: Marian Andrei / 24.07.2009, 09:56
Drumul catre Litoral, (din nou) un chin!
Traficul rutier pe Autostrada Soarelui se desfasoara cu dificultate pe sensul de mers catre litoral

Asa cum ne-am obisnuit in ultimul timp, traficul rutier pe Autostrada Soarelui se desfasoara cu dificultate pe sensul de mers catre litoral, la fel ca la fiecare sfarsit de saptamana din perioada sezonului estival.

In aceasta dimineata, in zona orasului Cernavoda s-a format o coloana de masini de peste trei kilometri. Valori mari ale traficului se inregistreaza si pe DN 39 Constanta – Mangalia, in zona statiunilor Eforie Nord si Eforie Sud, unde s-au format coloane de masini pe cativa kilometri.

Pe drumurile nationale se afla mai multe echipaje ale Politiei Rutiere dotate cu aparate radar, principalele tinte fiind soferii care se hazardeaza in depasiri periculoase. Politistii fac un apel catre soferi sa-si pastreze calmul si sa nu efectueze depasiri decat in situatii de exceptie ori acolo unde drumul le permite. De asemenea, soferii sunt sfatuiti sa conduca cu o viteza adaptata, sa pastreze o distanta corespunzatoare fata de vehiculul din fata, sa manifeste prudenta sporita atunci cand pe langa sosea se afla pietoni si sa nu urce la volan obositi, temperaturile ridicate favorizand adormirea la volan.

Â