Drumuri închise în vestul țării de codul galben de ninsori

De: Marian Andrei / 16.02.2012, 10:30
Drumuri închise în vestul țării de codul galben de ninsori
Circulația este închisă pe patru drumuri naționale din vestul țării, în județele avertizate cu cod galben, iar pe 17 tronsoane de drum este restricționat traficul greu, a anunțat azi dimineață Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

În vestul țării, unde până în aceasta seară este cod galben de ninsori și viscol, s-au închis trei drumuri naționale, respectiv DN 19D Săcuieni – frontiera cu Ungaria, DN 1H Aleșd – Nusfalău și DN 1P Uileacu de Cris – Spinus. Echipele de intervenție estimează că traficul pe cele trei drumuri naționale va fi redeschis în aproximativ șase ore.

De asemenea, la ora 08:30 a fost închisă circulația pe DN 67 D Baia de Aramă – Herculane, din cauza producerii unor avalanșe.

Potrivit reprezentanților CNADNR, în sudul și sud-estul țării nu sunt drumuri naționale închise.

Potrivit situației anunțate până la ora 09:00, din cele 1.947 de trenuri de călători au fost anulate 197, fiind închise cinci linii de circulație, pentru deszăpezire.

De asemenea, pe șapte linii de cale ferată se circulă cu restricții, locomotivele electrice fiind înlocuite cu locomotive Diesel.

Află cum va fi vremea în continuare, pe vremea.apropo.ro.