Dubarbier e fericit: pleaca in Italia sau i se dubleaza salariul! (Prosport)

Apropo.ro / 06.01.2009, 10:54
Dubarbier e fericit: pleaca in Italia sau i se dubleaza salariul! (Prosport)
Mijlocasul argentinian al lui CFR Cluj, Sebastian Dubarbier, este foarte aproape de un transfer la Lazio, scrie Prosport.

Mijlocasul argentinian al lui CFR Cluj, Sebastian Dubarbier, este foarte aproape de un transfer la Lazio. Cel putin asa sustine impresarul sau Pablo Sabbag, conform Click.

Problema este ca italienii nu par dispusi sa plateasca suma de transfer pe care Iuliu Muresan, care ar fi in jur de zece milioane de milioane de euro.

Cu toate acestea, se pare ca Dubarbier a fost convins de italieni sa mearga la Roma, dar Muresan nici nu vrea sa auda. Si pentru a-l convinge, i-a pregatit o marire de salariu.

"Jucatorul e suparat ca nu este lasat sa plece, mai ales ca italienii i-au promis un salariu foarte bun. Muresan si Paszkany nu doresc insa sa renunte la el pentru doar cateva milioane de euro. Vor pe el zece milioane, iar daca nu obtin acesti bani il tin la Cluj”, a declarat o sursa din cadrul clubului. “El castiga acum 150.000 de euro pe sezon, iar daca va ramane, salariul sau va creste la 300.000 de euro pe sezon”, a continuat sursa citata.

Mai multe detalii despre transferul lui Dubarbier, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro