Ducesa de Alba, indragostita de Tom Cruise

Apropo.ro / 14.12.2011, 17:40
Ducesa de Alba, indragostita de Tom Cruise
Ducesa de Alba a Spaniei (85 de ani) a pus ochii pe starul american Tom Cruise (49 de ani), la bratul caruia s-a plimbat toata seara la premiera filmului "Mission: Impossible Ghost Protocol".

Ducesa de Alba a Spaniei (85 de ani) continua sa socheze! Dupa ce si-a uimit toti apropiatii pentru ca s-a casatorit cu un barbat cu 25 de ani mai tanar, Ducesa pare ca a pus ochii pe inca o „prospatura”.

Prezenta la premiera filmului „Mission: Impossible Ghost Protocol”, ea nu l-a scapat deloc din priviri pe Tom Cruise, cu care a facut mai multe fotografii.

Ea s-a plimbat toata seara la bratul actorului si chiar a acceptat cu greu sa-l lase sa plece, radiind de fericire in preajma lui.

Ducesa de Alba, la nunta cu Alfonso Diez

La 85 de ani, Ducesa de Alba a Spaniei s-a indragostit de un om simplu, functionarul public Alfonso Diez. Ea a trecut peste dorinta copiilor sai de a nu se casatori cu acesta si, mai mult, a fost in stare sa renunte la avere doar pentru a avea langa ea omul iubit.

Ceremonia religioasa a celor doi a avut loc la Palatul Duenas din Sevilia, in prezenta unui preot catolic. Locul a fost impanzit de presa si multi curiosi sositi sa vada proaspetii insuratei.

Mireasa a fost atat de fericita incat dupa ce a aruncat in public, a dansat flamenco in fata celor prezenti.