Ducesa de Cambridge, la ultima apariție în public înainte de a naște

Apropo.ro / 14.06.2013, 16:00
Soția Prințului William, ducesa de Cambridge Kate Middleton, a fost "nașa" unui vas de croazieră, joi, la Southampton, aceasta fiind ultima apariție în public a lui Catherine înainte ca ea să devină mamă.

Nava de lux „Royal Princess” a fost „botezată” cu o sticlă de șampanie „Nebuchednezzar of Moet et Chandon” în valoare de 1.250 de lire sterline, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge a vizitat apoi nava, fiind însoțită de căpitanul Tony Draper. În 1984, în același loc, prințesa Diana era „nașa” primei nave „Royal Princess”.

Începând de astăzi, soția Prințului William va intra în concediu de maternitate. Ea ar putea naște la data de 13 iulie. „Unii dintre cei mai apropiați prieteni ai lui William și Kate au participat recent la o petrecere la grătar și au discutat despre faptul că bebelușul lui Catherine se va naște pe 13 iulie. Toată lumea este extrem de entuziasmată„, a declarat un prieten al cuplului regal.

Bebelușul se va naște în aripa privată Lindo a Spitalului St. Marry din Paddington – unde s-a născut și prințul William -, sub supravegherea medicilor Alan Farthing și Marcus Setchell.

Ducesa de Cambridge

În urma propunerilor făcute de casa regală în privința regulilor de succesiune, dacă bebelușul va fi o fetiță, ea va ocupa locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, indiferent dacă ea va avea ulterior și un frate mai mic.

Citește mai multe detalii despre ultima apariție în public a lui Kate Middleton înainte de a intra în concediul de maternitate, pe Mediafax.ro