Duelul care împinge limitele în ”Ultimul Trib”: ”Durerea este insuportabilă! Fă ceva să se oprească!”

De: Alexandra Necsoiu / 14.11.2018, 13:54
Duelul care împinge limitele în ”Ultimul Trib”: ”Durerea este insuportabilă! Fă ceva să se oprească!”
Duelul dintre Sorana Darclee şi Silviu Geandră împinge limitele, joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.

Nominalizaţi de echipele lor la duel, Sorana şi Silviu Geandră se luptă joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”. Proba nu este însă una de forţă, ci mai degrabă de echilibru şi răbdare, însă o ”mănuşă” de lemn pe care trebuie să o ţină pe mână le provoacă dureri îngrozitoare.

”Proba a fost extrem de dificilă, acea mănuşă de lemn apăsa direct pe umăr, e o durere surdă şi la fiecare mişcare reapare la fel de puternică. Nu mi-am imaginat nicio secundă că ar pune atâtea probleme proba aceasta. Am început să vorbesc cu bilele, înnebunisem! Încercam să nu mă mai gândesc la durere”, povesteşte Sorana, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. ”Durerea este insuportabilă! Fă ceva să se oprească”, s-a plâns aceasta medicului. 

”Oboseala şi-a spus cuvântul, mai ales spre final… încordarea era maximă. Poate aş fi putut să parcurg traseul mai repede dacă nu eram pe nisip, dar făceam paşi de balerin”, a spus şi Silviu Geandră.

Cine va reuşi să ducă proba la bun sfârşit telespectatorii pot afla joi, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.