Duelul divelor! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au atacat în direct:”Aici eu sunt şeful!” „Aşa te las eu să crezi!” – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 07.03.2017, 12:32
Duelul divelor! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au atacat în direct:
Rivalitatea dintre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu a fost intens mediatizată de-a lungul anilor, iar acum replicile dure au ieşit la iveală în show-ul de televiziune ce a debutat seara trecută.

Mihaela Rădulescu, apariţie răvăşitoare! Decolteul te hipnotizează – FOTO

„Vă invit la mine acasă!” Aşa arată “Paradisul” Mihaelei Rădulescu! Panorama îţi taie răsuflarea – FOTO

Adevăratul motiv pentru care Dani s-a despărţit de Mihaela! Ce înţelegere secretă aveau

Mihaela Rădulescu, despre emisiunea cu Andreea Marin: „Eu fac diferenţa între…”

Mihaela Rădulescu nu a putut să rişte să îşi dezamăgească fanii, aşa că a aruncat toată seara săgeţi către Andreea, sub pretextul „Glumesc!”. Încă din începutul emisiunii, după ce a făcut publicului cunoştinţă cu vedetele concurente, Răduleasca a prezentat juriul şi nu s-a putut abţine înainte să o menţioneze pe rivală: „Iată o situaţie pe care trebuie să o depăşim în fiecare luni de acum încolo, Andreea, bine ai venit!”.

După dansul primei perechi, Mihaela a invitat-o din nou pe Andreea Marin la o „discuţie”: „Andreea, iar revin la tine, pentru că chiar trebuie să vorbim şi asta o să facem în continuare. Glumesc!”.

O nouă săgeată a fost aruncată de prezentatoarea show-ului către jurată după dansul Oanei Zăvoranu: „Zâna cea bună, sau rea, să vedem!”. Iar pentru că Andreea s-a declarat cunoscătoare în ale dansului, Mihaela a numit-o „profesionistul”. „Nu sunt profesionist”, a răspuns „Zâna”, iar Răduleasca a ripostat: „Mai devreme ai zis că eşti profesionist”.

Apogeul „înţepăturilor” dintre cele două a avut loc după dansul lui Sandu Lungu cu Raluca Netca. Andreea s-a ridicat în picioare pentru a comenta momentul, însă pentru că nu era timpul potrivit iar emisiunea era în întârziere, Răduleasca a pus-o imediat la locul ei: „Stai jos, că nu era momentul tău, stai jos că era momentul lui Florin! Andreea, aici eu sunt şeful!”. Iar „Zâna” nu s-a mai putut abţine să riposteze: „Aşa te las eu să crezi!”.