Duet cu note inalte: Mihai Traistariu si Costel Busuioc

Apropo.ro / 19.06.2008, 08:30
Mihai Traistariu a declarat, la emisiunea Danei Rogoz "De Suflet", ca are de gand sa inregistreze un duet cu Costel Busuioc.

Mihai Traistariu a declarat, la emisiunea Danei Rogoz "De Suflet", ca are de gand sa inregistreze un duet cu Costel Busuioc, romanul care a uimit Spania la "Hijos de Babel".

"Am fost foarte impresionat de povestea lui pentru ca mi s-a parut ca avem multe in comun. Amandoi ne-am lovit la inceput de neincrederea oamenilor din tara si am reusit sa obtinem succesul mai intai peste hotare. M-am bucurat foarte mult cand am aflat de victoria lui Costel in Spania, efectiv am plans de bucurie", a declarat Mihai Traistariu.

Cei doi sunt inca la inceput de drum in acest proiect care va contine o melodie din repertoriul international, Mihai va canta in engleza, iar Costel in spaniola sau italiana. Pana cand ii vom asculta mai sunt multe de pus la punct.

Costel Busuioc – Ave Maria

 

 

In prezent Mihai Traistariu se pregateste pentru editia din 2009 a Eurovizionului si lucreaza deja la o piesa. "Anul acesta am primit propuneri din partea a 11 tari sa le reprezint in concurs. Au fost compozitori care imi trimiteau CD-uri intregi pentru a-mi alege o piesa, dar nu am gasit nici una care sa mi potriveasca", a declarat cantaretul.

Mihai Traistariu – Tornero

 

 

Crezi ca vor avea succes impreuna? Crezi ca lui Costel Busuioc i s-a schimbat total viata acum? Crezi ca succesul ii va lua mintile?

Afisul concertului

Citeste si:

 

Tenorul din Busuioc a avut noroc