Duet de zile mari la AMA 2012: PSY & MC Hammer (Video)

Apropo.ro / 19.11.2012, 17:30
Duet de zile mari la AMA 2012: PSY & MC Hammer (Video)
În cadrul premiilor American Music Awards 2012, un moment de senzație le-a aparținut lui PSY și rapper-ului MC Hammer. Urmărește aici piesa și dansul celor doi.

American Music Awards 2012, eveniment muzical desfășurat la Teatrul Nokia din Los Angeles, a oferit publicului momente de neuitat. Printre acestea s-a numărat și momentul artistic de excepție realizat de sud coreeanul PSY și rapper-ul MC Hammer.

Cei doi au cântat și au dansat pe un mix între „Gangnam Style” și „2 Legit to Quit”. Și nu doar că au făcut ca publicul să danseze împreună cu ei, ci le-au oferit și o supriză vestimentară: ambii au purtat pantalonii cu turul mare, model din tinerețea lui MC Hammer.

PSY și MC Hammer pe Gangnam Style de pe tare.ro

Primul care a prestat pe scena AMA 2012 a fost PSY, alături de dansatoarele sale, iar pe la mijlocul piesei „Gangnam Style” MC Hammer a intrat și el, ulterior transformând piesa lui PSY într-un mash-up cu „2 Legit to Quit”.

Momentul celor doi a fost un mix între hit-urile anilor 1991 și 2012, care a ieșit perfect, oferind o supriză de proporții celor prezenți în sală.