Duete inedite pe scena premiilor Grammy!

De: Nicoleta Nicolae / 31.01.2016, 07:00


Duete inedite pe scena premiilor Grammy!
Numeroşi artişti, nominalizaţi la diferite categorii, vor cânta în duet la ceremonia Grammy Awards, care va avea loc la 15 februarie.


Astfel, pe scena galei organizate în Los Angeles vor susţine recitaluri pop-starul britanic Ellie Goulding şi cântăreaţa de R&B Andra Day, nominalizate ambele la categorii diferite, relatează EFE.

Un alt duet inedit va fi cel al cântăreţului de country Sam Hunt, nominalizat la categoria de revelaţie a anului, şi Carrie Underwood, vedeta incontestabilă a acestui gen tip american. Ghitaristul britanic James Bay şi americanca Tori Kelly vor cânta şi ei împreună pe scena premiilor Grammy, în condiţiile în care sunt rivali la categoria de revelaţie a anului.

Academia de Înregistrare (The National Academy of Recording Arts & Sciences, NARAS) a anunţat miercuri componenţa duetelor şi câteva nume de celebrităţi care vor cânta împreună la ceremonia Grammy Awards, precum Kendrick Lamar, care conduce în cursa nominalizărilor, şi diva britanică Adele, al cărei ultim album se bucură de un succes fenomenal, dar care a fost lansat prea târziu pentru a intra în competiţia premiilor Grammy.

Gala premiilor Grammy, difuzate la televiziune, sunt un prilej pentru artişti de a se face remarcaţi şi de a susţine performanţe exclusive. Astfel, ceremonia din 2015 l-a pus în valoare pe cântăreţul de soul Sam Smith sau pe vedeta de R&B, Mary J. Blige.

Tags: