Duetele Michael Jackson – Freddie Mercury din anii ’80 vor fi făcute publice

De: Gabriela Voicu / 31.07.2013, 16:00
Duetele Michael Jackson - Freddie Mercury din anii '80 vor fi făcute publice
Michael Jackson și Freddie Mercury au înregistrat mai multe piese în 1983, iar în toamna acestui an va fi lansat un album cu câteva dintre acestea.

Michael Jackson, care s-a stins din viață în 2009, continuă să ne surprindă! Alături de celebrul Freddie Mercury, megastarul a înregistrat mai multe piese, în 1983, iar în toamna acestui an va fi lansat un album cu câteva dintre acestea.

Piesele au fost înregistrate după ce cei doi se împrieteniseră, dar proiectul nu a ajuns la final, din cauza unui incident bizar – Michael Jackson a adus în studioul de înregistrări o lamă (animal asemănător cu o camilă fără cocoașă), iar Mercury s-a enervat și a renunțat la proiect.

Freddie Mercury & Michael Jackson – „There Must Be More To Life Than This”

Freddie Mercury & Michael Jackson – „State of shock”

Se pare că Freddie a regretat că a renunțat la colaborarea cu Michael, declarând într-un interviu că una dintre piese ar fi urmat să apară pe cel mai cunoscut album al regelui pop, „Thriller”.

Brian May, fostul coleg de trupă al lui Freddie Mercury, susține că piesele sunt „ceva ce oamenii ar trebui să asculte”. Acesta a precizat că trei piese vor apărea online până la sfârșitul acestui an, însă pe Youtube există deja două dintre ele: „There Must Be More To Life Than This” și „State Of Shock”, pe care le puteți asculta mai sus.