Duetul blondelor: Shakira colaboreaza cu Britney Spears

Apropo.ro / 31.01.2012, 11:37
Duetul blondelor: Shakira colaboreaza cu Britney Spears
Shakira si Britney Spears ne pregatesc o surpriza muzicala, pentru care colaboreaza cu doi producatori celebri: Will.i.am si Pharrell Williams.

Britney Spears si Shakira ne pregatesc un duet. Chiar daca ele au incercat sa tina informatia departe de ochii presei si, implicit, ai fanilor, publicatia „Shadow Rumor” a dezvaluit planurile divelor de a colabora pentru o piesa.  

Ar fi vorba de o melodie de club, pe care sa dansam pana la epuizare, produsa de membrul formatiei Black Wyed Peas, cantaretul si producatorul Will.i.am! Piesa urmeaza sa fie lansata in acest an.

Shakira & Beyonce – „Beautiful Liar”

Beyonce feat. Shakira – Beautiful Liar de pe tare.ro

Pharrell Williams, care face parte si el din proiect, a declarat: „Am propus catre Jive Records, cu care lucreaza Britney, un duet cu Shakira. Au considerat ca este o idee fabuloasa. Vreau sa fie un duet exploziv”.

Pharrell Williams a lucrat deja cu Britney Spears, pentru „I’m a slave 4 U”, in timp ce Will.i.am a produs „Big Fat Bass” pe ultimul ei album, „Femme Fatale”. Shakira a mai facut un duet de succes cu alta vedeta americana: a cantat cu Beyonce „Beautiful Liar”.

In urmatoarea perioada Britney Spears va fi ocupata cu planurile de nunta, intrucat de Valentine’s Day ea si iubitul ei, Jason Trawick, se vor casatori pe o plaja din Maui.