Dulce, orașul în care extratereștri au ucis 60 de oameni

Apropo.ro / 13.05.2014, 13:30
La prima vedere, orașul mexican Dulce este o locație relativ pustie, aflată la granția cu SUA, dar există o legendă conform căreia aici ar fi ținuți ostatici mai mulți extratereștri.

Totul a început în 1979, când forțe ale Guvernului american au început să lucreze la construirea unei baze subterane. Philip Schneider, unul dintre inginerii implicați în proiect, a tras un semnal de alarmă în momentul în care a observat că la construirea bazei își aduc aportul membri ai Beretele Verzi și soldați de la Forțele Speciale.

Asemenea utilaje au fost folosite pentru construirea bazei de la Dulce

Inițial nimeni nu l-a crezut, dar dezvăluirile făcute de Schneider au devenit din ce în ce mai senzaționale. Inginerul susținea că în baza respectivă, una ultra-secretă, sunt ținuți ostatici zeci de extratereștri, iar acolo s-ar fi dat o bătălie teribilă în care ar fi fost implicat chiar el. Teama lui că la baza din Dulce se întâmplă ceva necurat a culminat cu momentul în care a dat nas în nas, într-un tunel, cu un extraterestru verde, înalt de peste doi metri și urât mirositor.

A reușit să împuște nu unul ci chiar doi extratereștri în momentul în care un altul a început să arunce cu bile de laser în el. S-a salvat grație sacrificiului făcut de unul dintre membri Beretelor Verzi, care s-a aruncat în fața lui pentru a-l salva. În total, 60 de oameni și-au pierdut viața în acea bătălie dusă împotriva creaturilor venite din spațiu. Incidentul l-a făcut pe Schneider să investigheze cazul în amănunt. A aflat că există 1.477 de asemenea baze secrete pe întreg mapamondul, 129 doar pe teritoriul SUA.

Legenda extratereștrilor de la Dulce a băgat multă lume în sperieți

De asemenea, Schneider a aflat că doar bazele din SUA consumă, anual, 17 miliarde de dolari fiecare, ceea ce înseamnă că toate cele 129 de unități consumă, împreună, 25% din PIB-ul țării. Iar fiecare bază de pe Glob este ținută sub control de forțe militare ultraantrenate și dotate cu arme de care oamenii de rând nici măcar nu au auzit.

Treptat, Schneider a devenit un luptător împotriva Guvernului SUA, dar și un paranoic. Susținea că la fiecare colț de stradă există cineva care vrea să-l ucidă. În cele din urmă Schneider s-a sinucis, dar munca sa a fost preluată de Michael Barkun, doctor în științe politice, care susținea că cele mai multe dintre bazele secrete în care sunt ținuți ostatici extratereștri au fost construite în perioada Războiului Rece, respectiv 1947-1991. Acțiunile lui Schneider și Barkun au adunat tot mai mulți adepți, ajungându-se ca sute de mii și chiar milioane de oameni să se încreadă în legenda de la Dulce.