Dumitru Gorzo si alti zece artisti expun la Sibiu

Apropo.ro / 03.08.2007, 10:31
Dumitru Gorzo si alti zece artisti expun la Sibiu
Zece artiști români, printre care Marius Bercea, Dumitru Gorzo și Gili Mocanu, își vor expune lucrările realizate în cadrul proiectului "Rehau ARTCampus Romania 2007", pe 7 și 8 august, la Palatul de Vară Samuel von Brukenthal din localitatea Avrig, județul

Zece artiști români, printre care Marius Bercea, Dumitru Gorzo și Gili Mocanu, își vor expune lucrările realizate în cadrul proiectului „Rehau ARTCampus Romania 2007”, pe 7 și 8 august, la Palatul de Vară Samuel von Brukenthal din localitatea Avrig, județul Sibiu.

Potrivit organizatorilor proiectului, pe 7 și 8 august, publicul va putea admira, gratuit, lucrările celor zece artiști români participanți la proiect: Marius Bercea, Dumitru Gorzo, Dan Măciucă, Gili Mocanu, Sebastian Moldovan, Kristina Rațiu, Mircea Suciu, Veres Szabolcz, Mirela Trăistaru și Bogdan Țucudean.

Aceștia au fost selectați în luna martie, la Viena, dintr-un număr de 17 candidați, interesați de proiect.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 9 august în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Reședința de Vară Samuel von Brukenthal, din Avrig, Sibiu. Cele mai bune trei lucrări vor fi recompensate cu premii în valoare de 3.000 de euro, iar câștigătorul va pleca într-un circuit cultural în Elveția.

Gala de decernare a premiilor va avea loc în luna noiembrie, în București, și va include o licitație organizată de Casa SothebyÂ’s pentru lucrările celor zece pictori, cu scopul obținerii de fonduri pentru dezvoltarea unor programe de promovare culturală pentru copiii din România.

Mediafax

Tags: