După 10 ani de căsătorie, Roxana Ciuhulescu divorţează. Singurele declaraţii pe care le-a dat despre separarea de soţ

De: Alexandra Necsoiu / 15.06.2017, 12:32
După 10 ani de căsătorie, Roxana Ciuhulescu divorţează. Singurele declaraţii pe care le-a dat despre separarea de soţ
Roxana Ciuhulescu şi soţul ei, Mihai Ivănescu, au mai avut probleme în trecut şi au fost la un pas de despărţire. De data această vedeta a făcut pasul decisiv.

Roxana Ciuhuculescu şi Mihai Ivănescu au divorţat după zece ani de căsătorie. Vedeta  s-a căsătorit în 2007 cu Mihai Ivănescu, iar cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de nouă ani.

Roxana Ciuhulescu are cele mai lungi picioare din showbiz, dar bărbaţii o doresc pentru altceva

Drama Roxanei Ciuhulescu! De doi ani vedeta urmează tratamente chinuitoare – FOTO

O vedetă de la noi, dezvăluiri fără perdea! „Sunt foarte bună în pat. Zile întregi pot…”

Roxana Ciuhulescu s-a fotografiat topless! Vedeta a renunţat la haine

Roxana Ciuhulescu, topless în bucătărie! Poza a făcut senzaţie pe net

Roxanei Chiuhulescu i s-a văzut tot printr-un şorţ sexy!

„Un alt început

Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu.  Drumul meu a luat o altă direcţie, decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. 

În consecinţă, după 10 ani, am decis împreună să punem punct căsniciei. În ce mă priveşte,  îmi voi continua viaţa, dedicându-mă creşterii fetiţei noastre şi hobby-urilor cu şi fără motor care mă definesc ca persoană.   Acestea sunt singurele declaraţii pe care le dau despre acest subiect. În speranţa că îmi va fi respectat dreptul la viată personală, rog toţi colegii din presă să înţeleagă că am dreptul la intimitate.  Vă doresc sa aveţi parte de tot ce nu puteţi cumpăra cu bani: sănătate, fericire şi dragoste”, a scris vedeta pe blog.

O căsnicie nu se ţine deloc uşor

În urmă cu câţiva ani, vedeta mărturisea că a a avut mari probleme în mariaj şi chiar că a fost la un pas să divorţeze de soţul ei. Unul dintre motivele pentru care nu a fost departe de această situaţie a fost lipsa de comunicare. Atunci cuplul a reuşit să treacă peste perioada tensionată şi să reaprindă flacăra pasiunii: „Noi ne-am reînnoit jurămintele la un moment dat, pentru că eram aproape să divorţăm. Aproape că ne-am şi recăsătorit a doua oară şi de asta purtăm amândoi două verighete pe deget”, spunea Roxana Ciuhulescu.