După 11 ani de supremaţie, cele mai spectaculoase telenovele străine vin Acasă

Apropo.ro / 02.02.2009, 02:16
După 11 ani de supremaţie, cele mai spectaculoase telenovele străine vin Acasă
La 11 ani de la lansarea postului, Acasă vin cele mai frumoase actriţe, cele mai tumultuoase pasiuni, cele mai fierbinţi telenovele ale momentului. Este un nou an de poveste!

După ce a vizitat România şi a jucat în telenovela “Inimă de ţigan”, actriţa Edith Gonzalez revine Acasă. “Dona Barbara” este telenovela pentru care Edith Gonzalez a învăţat să călărească, să tragă cu arma şi să mînuiască lasoul. Pentru această telenovelă, Edith Gonzalez a avut nevoie de dublură pentru scenele de nuditate, dar nu şi pentru cascadoriile periculoase, pe care le-a interpretat ea însăşi. Edith nu a scăpat însă uşor: a căzut de mai multe ori de pe cal, şi-a luxat mîna, a suferit sute de înţepături de insecte, dar toate sacrificiile au meritat, pentru că în 2008 Edith Gonzalez a fost aleasă actriţa anului de către revista ”People”.

Anul acesta, telespectatorii vor vedea şi telenovela “Sin senos no hay paraiso”, o producţie extravagantă care atrage atenţia publicului asupra riscurilor la care femeile se supun din dorinţa de a fi mereu frumoase. Telenovela în care celebra Catherine Siachoque se reinventează ca actriţă este inspirată din povestea reală a unei fete care ia o serie de decizii greşite pentru a scăpa de sărăcie. În Statele Unite, povestea “Sin senos no hay paraiso” a reuşit să depăşească chiar şi audienţele tele­novelei “Betty cea urîtă”.

Şi cîştigătoarea a şase premii ”TV y novelas”, Adela Noriega, se întoarce Acasă anul acesta într-o nouă telenovelă plină de pasiune: “Fuego en la sangre”. O poveste încărcată de dorinţă de răzbunare, care face loc, treptat, iubirii.

Pentru că cele mai frumoase poveşti de iubire se împlinesc Acasă, încă o nouă telenovelă îi va încînta pe telespectatori în cel de-al 11-lea an de poveste: “Valeria”. Alejandra Lazcano este Valeria, o fată visătoare care găseşte o iubire aşa cum şi-a dorit. Şi telenovela-fenomen ”Clona” (foto) revine Acasă. “Clona” este a doua cea mai urmărită telenovelă din România din anul 2001, de cînd există monitorizarea de tip People Meter, şi pînă în ziua de astăzi.

Pe primul loc în topul celor mai urmărite telenovele se situează “Salome”, difuzată tot de postul Acasă. Şi, astfel, 2009 va aduce în casele telespec­tatorilor cele mai îndrăgite vedete din telenovele şi poveştile lor pasionale.