După 3 ani de pauză, Virgil Ianţu revine în televiziune

Apropo.ro / 27.03.2017, 12:54
După 3 ani de pauză, Virgil Ianţu revine în televiziune
Dupa o pauza de aproape 3 ani, timp in care si-a indreptat atentia catre muzica si proiectului de suflet- emisiunea online „Copiii spun”, Virgil Iantu revine la marea sa dragoste- televiziunea.

„In ultimii ani am fost intrebat de foarte multi dintre voi de ce nu revin la TV sau cand o voi face. Gandurile si vorbele voastre calde m-au pus la randu-mi pe ganduri…

Imi doresc o revenire in televiziune, dar nu cu orice pret. Am crezut intotdeauna ca publicul romanesc merita emisiuni de calitate. Si mai cred ca macar unii dintre noi suntem obligati sa ii oferim ceea ce merita. Asa ca iata si vestea: a venit vremea sa ma intorc. Imi era dor si abia astept sa incep filmarile!”, a scris Virgil pe pagina sa de Facebook.

Virgil Iantu a debutat in televiziune in anul 2000 si a devenit intr-un timp foarte scurt unul dintre cei mai populari prezentatori TV din Romania. A fost amfitrion sau jurat al unor show-uri precum: „Vrei sa fii miliardar?”, „Big Brother”, „Copiii spun lucruri trasnite”, „70’s Show”, „Megastar”, „Vrei sa fii milionar” etc.