După 6 luni de absenţă, Octavia Geamănu revine la tv! – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 31.05.2017, 15:53
După 6 luni de absenţă, Octavia Geamănu revine la tv! - FOTO
Veste bună pentru fani

Octavia Geamanu, decolteu de infarct la ştiri! Ce au putut vedea telespectatorii

Octavia Geamănu a născut un băieţel: „În urmă cu 7 luni, lucrurile nu erau prea roz”

Uite în ce vilă locuieşte Octavia Geamănu! Se află lângă Palatul Parlamentului şi valorează peste 400.000 euro

După o absenţă de jumătate de an, pauză pe care şi-a luat-o după ce a devenit mămică, Octavia Geamănu se întoarce în casele telespectatorilor la Observator. „Vara de 100 de zile” începe la Antena 1 şi odată cu ea prezentatoarea Observator îşi reia activitatea din redacţie cu multe idei şi entuziasm pentru această campanie.

„Revin cu gânduri multe şi ancorate în realitatea redacţiei de azi, care s-a schimbat puţin de când am intrat eu în concediu. Şi, în acelaşi timp, mă bucur că pot să fiu din nou alături de telespectatori, de care mi-a fost dor. „Vara de 100 de zile” este proiectul care mă readuce în fata telespectatorilor. Sunt ambasadorul acestei campanii, în cadrul Observatorului. Mi se potriveşte de minune rolul ăsta de, dacă vrei, ambasador al bunei dispoziţii. De pe 1 iunie, timp de 100 de zile, o să vedeţi cele mai frumoase locuri din România cu oameni care ştiu să aprecieze ce le-a dat natura, o să vă arătăm destine de film, o să vă arătăm cum să vă umpleţi timpul liber într-o manieră de neuitat, o să facem ca aceste 100 de zile să fie pentru voi un fel de „time of your life”, spune Octavia. Mai mult, prezentatoarea va avea în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.00, live-uri pe pagina de Facebook Observator, cu multe ştiri, informaţii de petrecere a timpului liber sau subiecte legate de vacanţă.

Întoarcerea la Observator o va ţine pe Octavia departe de Andrei, băieţelui ei, cel puţin câteva ore pe zi, însă frumoasa blondă mărturiseşte că se bazează pe susţinerea celor dragi. „Sunt norocoasă că am putut sta 6 luni în fiecare clipă cu Andrei. Nu e zi în care să nu-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru bunătatea infinită pe care mi-o arată. Marian este mai mult decât mi-l imaginam în rolul ăsta. Este minunat să îi privesc împreună. Nu s-a pus niciodată problema unor sarcini şi cu atât mai mult a împărţirii lor. Totul vine de la sine. Suntem un trio formidabil – aşa ne spunem. În plus, suntem norocoşi să fi întâlnit un om bun, pe care l-am observat în toată această perioadă şi în care am încredere că va avea grijă de Andrei aşa cum o fac eu”, mai spune Octavia.