După al treilea infarct, Jackie Stallone vorbește despre operațiile sale estetice

De: Gabriela Voicu / 24.06.2013, 11:00
Jackie Stallone, mama actorului Sylvester Stallone, a făcut al treilea infarct în luna februarie. La 91 de ani, femeia a acordat un interviu în care a vorbit și despre zecile de operații estetice pe care le-a suferit.

Jackie Stallone (91 de ani), mama actorul Sylvester Stallone, a acordat un interviu în care a vorbit despre modul în care operațiile estetice nereușite i-au distrus chipul, scrie Daily Mail.

Femeia s-a destăinuit după ce în luna februarie a suferit al treilea atac de cord și a vorbit inclusiv despre cât de greu a fost ultimul an pentru ea. Jackie și-a văzut fiica, pe Toni Ann Filiti, murind în propria casă, după doar șase săptămâni de la sinuciderea nepotului ei Sage, în locuinta lui din Hollywood.

„Acum arăt ca o maimuță cu gura plină de nuci”, spune Jackie Stallone, recunoscând că a recurs în exces la operații estetice.

Cel mai neplăcut efect a fost acela produs de Juvederm, o substanță folosită la injecții, pentru lifting facial.

„Datorită ei ai obrajii mai plini, dar arăți ca și cum ai avea gura plină de nuci”, explică Jackie.

Ea crede că de vină sunt, de fapt, medicii din Beverly Hills, care nu se pricep deloc, deși tratează vedete.

Chiar dacă este nemulțumită de înfațișarea ei, Jackie Stallone mărturisește că traiește sănătos, că are o dietă corectă, consumă mult sapanc și se bucură de compania unui soț mai tânăr, de 60 de ani. „Acesta este secretul longevității mele”, a mai declarat ea.

În plus, face cursuri de dans de tre ori pe săptămână și cântă la pian.

Referitor la tratamentele cosmetice controversate pe care le-a făcut, Jackie Stallone a enumerat 50 de injecții și 3 peeling-uri chimice, dezvăluind însă că nu a folosit Botox.

Ea locuiește acum lângă plaja Santa Monica și este foarte apropiată de fiii ei, Sylvester și Frank, care stau în Los Angeles. Printre cei mai buni prieteni ai lui Jackie se numără mama lui Cher, Georgia Holt (86 de ani), Katherine Jackson (83 de ani) și Zsa Zsa Gabor (96 de ani).