Dupa cate intalniri e a ta?

Apropo.ro / 15.07.2002, 09:33
Dupa cate intalniri e a ta?
La a cata intalnire te va invita in dormitorul ei? Ai norocul sa fie prima? Citeste cateva din ideile cu care o femeie pleaca din start. Cine conduce? Cat asteapta pana la primul sarut? Cat de departe il lasa pe individ sa ajunga la prima intalnire? Intr-un recent sondaj, organizat


La a cata intalnire te va invita in dormitorul ei? Ai norocul sa fie prima? Citeste cateva din ideile cu care o femeie pleaca din start.

Cine conduce? Cat asteapta pana la primul sarut? Cat de departe il lasa pe individ sa ajunga la prima intalnire?

Intr-un recent sondaj, organizat on-line de Dateable.com, femeile au fost „supuse” unor serii de intrebari privind „prima intalnire”. Uite ce au spus ele:

La intrebarea: „Cat timp iti ia sa te acomodezi cu el si sa ii oferi primul sarut?”, mai bine de 47% dintre cele intervievate au raspuns: „doua intalniri”. Ce spun celelalte? Ca depinde de persoana in cauza.

„Cat timp le trebuie sa mearga mai departe?” 28% au spus ca sunt gata sa se culce cu tipul respectiv de la prima intalnire si 41% sunt de parere ca va trebui sa astepte o a doua intalnire. Cele 30% ramase, spun ca vor astepta cel putin cateva luni, pana cand vor fi dispuse sa faca sex cu acel barbat.

„Cum decid ele care merita si care nu, sa o aiba de la prima intalnire?”

Surprinzator, 38% sunt induplecate de simtul umorului pe care il poseda tipul.
Resursele financiare se afla pe locul II in preferintele lor, cu 26 de procente. Inteligenta e de abia pe locul trei, cu 26% din voturi. Cele 16% ramase, cred ca igiena corporala si cea dentara sunt cele care le fac sa spuna „da”.

Andreea Iancu