După ce a apărut a 13-a zodie, s-a schimbat Horoscopul! Află care este zodia ta în situaţia actuală

Apropo.ro / 27.03.2015, 11:06

După ce a apărut a 13-a zodie, s-a schimbat Horoscopul! Află care este zodia ta în situaţia actuală
Astronomii au venit cu o teorie care dă peste cap tot ceea ce ştiam despre orândurilea zodiilor, relatează BBC.

Mai exact, astronomii spun că Pământul este afectat de atracţia gravitaţională a Soarelui şi a Lunii, ceea ce ar duce la apariţia unui efect de „clătinare” a planetei în rotaţia sa în jurul propriei axe, informează Mediafax.ro.
Ei bine, rezultatul acestui efect al rotaţiei Terrei este că de la momentul stabilirii perioadelor zodiilor, decalajul dintre momentul real în care o constelaţie se află în spatele Soarelui şi perioada calendaristică a ajuns să fie de o lună.
De exemplu, pentru cineva născut spre sfârşitul lunii ianuarie, Soarele ar trebui să aibă în spate constelaţia Vărsător, dar de fapt se află în constelaţia Capricornului.

Astfel,  zodiacul ar trebui să revină, în lumina acestei terorii, la varianta cu 13 zodii: cele 12 care sunt deja cunoscute plus o a treisprezecea, numită Ophiuchus (Purtătorul de Şarpe). Această zodie a fost exclusă în mod deliberat din zodiacul original, în urmă cu mai bine de 2.000 de ani, chiar dacă Soarele trece în mod clar prin faţa sa, după ce trece prin faţa constelaţiei Scorpionului şi înainte de a ajunge în constelaţia Săgetătorului.

Caracteristicile celei de-a 13-a zodii ţin foarte mult de zona extrasenzorială, nativii acestei zodii dezvoltând adesea capacităţi deosebite: au vise premonitorii, o intuiţie ieşită din comun, sunt pasionaţi de astrologie şi au capacităţi de vindecare. În viaţă vor oscila între recunoaştere şi poziţii de conducere sau, din contră, vor fi mereu nişte neînţeleşi. Sunt înconjuraţi de noroc, chiar dacă mulţi astrologi consideră că este un semn cu ghinion din cauza cifrei 13, unul din numerele care îi sunt benefice în viaţă fiind 12.

Cum arată nou horoscop
 21 ianuarie – 16 februarie – Capricorn
17 februarie – 12 martie – Vărsător
13 martie – 18 aprilie – Peşti
19 aprilie – 14 mai – Berbec
15 mai – 21 iunie – Taur
22 iunie – 20 iulie – Gemeni
21 iulie – 10 august – Rac
11 august – 16 septembrie – Leu
17 septembrie – 31 octombrie – Fecioară
1 noiembrie – 23 noiembrie – Balanţă
24 noiembrie – 29 noiembrie – Scorpion
30 noiembrie – 18 decembrie – Ophiuchus (Purtătorul de Şarpe)
19 decembrie – 20 ianuarie – Săgetător