După ce a avut grave probleme de sănătate, fetiţa lui Christian Sabbagh, în direct la TV. Anais e adorabilă!

De: Alexandra Necsoiu / 23.06.2017, 10:55
După ce a avut grave probleme de sănătate, fetiţa lui Christian Sabbagh, în direct la TV. Anais e adorabilă!
Fetiţa lui Christian Sabbagh are patru luni şi a avut prima ei apariţie în direct la TV, după ce a avut probleme de sănătate în urmă cu aproape o lună.

Christian Sabbagh, soţia sa şi fetiţa lor Anais, formează acum o familie fericită. Cei doi soţi sunt extrem de mândri de micuţa lor şi recunosc că li s-a schimbat radical viaţa de când Anais a venit pe lume.

Christian Sabbagh, tătic pentru a treia oară! „Acest copil ne-a salvat relaţia!”

Cum arată vila lui Christian Sabbagh. Are cu ce se lăuda!

A fost în stare critică

Micuţa a răcit foarte tare, însă, atunci când realizatorul tv şi soţia lui au mers la spital, medicii i-au recomandat doar pastile pentru răceală. Se pare că micuţa a făcut pneumonie.

„În noaptea de miercuri spre joi, mai exact la ora 00:35, am ajuns cu Anais la Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu. „Avea doar o banala febra”, dupa cum s-a exprimat medicul de garda. Dupa doua ore de asteptare, ne-a trimis acasa, cu recomandarea sa-i administram, timp de 3 zile, Panadol. Astazi, fiica mea se afla internata, in stare grava, la un spital privat ! Eu,in calitate de jurnalist, raspund pentru orice scriu sau difuzez. Acel medic raspunde in fata cuiva ? Indiferent de cum se va acoperi in acte, nu voi lasa lucrurile asa. Pentru ca durerea mea este si durerea a mii de parinti. Nu am spus nimanui cine sunt si nici nu am intervenit la cineva . Se poate observa de pe camerele de supraveghere„, povestea atunci realizatorul tv.