După ce a rupt banca pe care stătea, o tânără a luat decizia vieții sale

Apropo.ro / 16.07.2013, 13:30
O tânără englezoaică a simțit că moare de rușine după ce a rupt banca pe care stătea alături de iubitul ei.

Englezoaica Alexandra Collings, în vârstă de 22 de ani, a rupt la propriu banca în două după ce s-a așezat pe ea, lângă iubitul ei.

Alexandra, ce cântărea aproape 140 de kilograme, se întâlnise cu iubitul ei pentru a-l prezenta mamei sale. A simțit că intră în pământ de rușine după o asemenea întâmplare nefericită, mai ales că era și primul ei prieten pe care dorea să-l prezinte familiei.

Alexandra

Umilința pe care a simțit-o atunci a determinat-o să urmeze un regim, să introducă și exercițiile fizice în programul ei zilnic.

A reuțit să slăbească 64 de kilograme, în decursul a 18 luni. A înlocuit fripturile grase, dulciurile și ciocolata cu salate și fructe, alături de multe ore de sport.

Alexandra a ales să se despartă de iubitul ei care nu a susținut-o în acest proiect al vieții sale, mai ales că o ademenea cu tot felul de mâncăruri nesănătoase.

Alexandra

Acum, Alexandra cântărește 76 de kilograme (1,75 cm înălțime) și are de gând să mai dea jos câteva kilograme. Și-a găsit un iubit nou, care o înțelege și o susține. Nici ei nu îi vine să creadă cât de grăsuță a fost când privește pozele vechi cu ea.