Dupa ce si-a abandonat copiii, acum vrea bani de la ei

Apropo.ro / 22.09.2011, 11:30
Dupa ce si-a abandonat copiii, acum vrea bani de la ei
O mama "iubitoare" din Canada si-a dat in judecata copiii, pe care i-a abandonat cu multi ani in urma, ca acestia sa ii plateasca lunar o suma considerabila de bani, ca recompensa pentru sacrificiile pe care le-a facut pentru ei.

Cand Ken Anderson, un sofer de camion din Canada, isi aminteste ca avea doar 15 ani cand parintii l-au abandonat.

Dupa moartea tatalui sau, mama sa nici nu a mai luat legatura cu ei pana cand, intr-o zi, femeia s-a gandit ca ar trebui sa isi dea copii in judecata (in anul 2000) cerand cate 750$ pe luna de la fiecare, pentru sacrificiile pe care aceasta le-a facut pentru ei.

Shirley, mama copiilor, s-a folosit de un act care obliga copii sa fie responsabili fata de parintii care ajung dependenti de ei, scutind statul de grija acestora.

Din pacate aceasta lege nu protejeaza copii de parintii neglijenti, motiv pentru care multi politicieni lupta sa o schimbe.

Dupa aproximativ 12 ani de la inceperea proceselor, Shirley tot nu a abandonat aceasta idee iar Ken Anderson a decis sa faca publica povestea, acorzand interviuri la diverse publicatii si cerand oficialilor sa le anuleze cazul spunand ca „vreau doar ca acest cosmar sa dispara odata”.