După cel mai scump divorţ din istoria Marii Britanii, Phil Collins s-a împăcat cu fosta soţia

De: Nicoleta Nicolae / 01.02.2016, 09:20

După cel mai scump divorţ din istoria Marii Britanii, Phil Collins s-a împăcat cu fosta soţia
Celebrul artist Phil Collins a dat-o la pace cu soţia sa, Orianne, după ce în anul 2008, cuplul s-a despărţit într-un divorţ care a fost cel mai scump divorţ înregistrat vreodată în Marea Britanie.


În urma divorţului din 2008, Orianne Collins, fosta soţie de origine elveţiană a cântăreţului Phil Collins, a obţinut o sumă de 24,3 milioane de lire sterline din averea cântăreţului, potrivit contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

Cei doi s-au hotărât să mai dea o şansă relaţiei sale. Astfel, într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun, Phil Collins a spus că el şi Orianne au locuit împreună, în secret, în ultimele şase luni. Totodată, într-un alt interviu, cântăreţul în vârstă de 64 de ani a precizat că nu ar fi trebuit să divorţeze niciodată.

„Ne-am dat seama că n-ar fi trebuit să divorţăm. Ea s-a recăsătorit, dar am rămas în relaţii foarte bune, ne-a fost dor unul de celălalt, iar copiii sunt cu adevărat fericiţi”, a spus Phil Collins.

După divorţ, Orianne şi copiii cuplului s-au mutat în Miami. În schimb, Phil Collins a început să aibă probleme cu alcoolul. De altfel, Phil Collins a vorbit într-un interviu acordat Billboard despre lupta sa cu dependenţa de alcool, precizând că a fost în pragul morţii. Totuşi, artistul a spus că de trei ani a renunţat să mai consume alcool.

În 2008, cântăreţul şi toboşarul Phil Collins a fost forţat să îi dea o mare parte din averea sa fostei sale soţii Orianne, în urma divorţului. Orianne Cevey, pe numele de dinainte de căsătorie, a fost cea de-a treia soţie a artistului. Cei doi au avut o relaţie timp de 12 ani, din care şapte au fost căsătoriţi, şi au doi fii împreună, Nicolas şi Matthew.