După coşmarul trăit alături de cântăreţ, fosta soţie a lui Adrian Daminescu a dat lovitura în America!

De: Cătălina Matei / 18.08.2014, 10:12
După coşmarul trăit alături de cântăreţ, fosta soţie a lui Adrian Daminescu a dat lovitura în America!
Mihaela, fosta soţie a lui Adrian Daminescu, şi-a refăcut viaţa în America.

La începutul anilor ‘90, Mihaela Mihăilescu era stabilită în Canada, ţară în care l-a cunoscut pe cântăreţul Adrian Daminescu, acesta convingând-o să se mărite cu el şi să revină în România.

În 1997, s-a născut fetiţa lor, Ana, dar în scurt timp au apărut necazurile. “Conform mărturisirilor fostei iubite a lui Daminescu, acesta se ocupa doar cu gătitul. Pentru că Adrian nu mai avea contracte artistice a devenit pesimist, nervos, frustrat şi credea că orice încercare este sortită eşecului. A devenit agresiv, violent şi se simţea nerealizat artistic. Decizia despărţirii i-a aparţinut Mihaelei şi a fost pusă în aplicare în 2001”, scria Jurnalul Naţional în 2004.

Conform wowbiz.ro, Mihaela şi-a luat fetiţa şi a plecat în America, la fratele ei. În scurt timp, a cunoscut un bogat om de afaceri, Chris Spaetz, cei doi căsătorindu-se vara trecută. Chris, Mihaela şi Ana locuiesc într-o vilă luxoasă din Arizona, estimată la 1 milion de dolari. Zilele trecute, Mihaela a mai bifat un moment important, primind cetăţenia americană.