După „Dansez pentru tine”, Nicoleta Luciu încinge atmosfera și la „Vocea României”

Apropo.ro / 26.11.2012, 15:40
După
Nicoleta Luciu va impresiona publicul din postura de co-prezentatoare a lui Pavel Bartoș, la "Vocea României".

Începând de marți, 27 noiembrie, Pavel Bartoș o va avea alături în postura de co-prezentator pe Nicoleta Luciu. Mâine iau startul și edițiile LIVE din cadrul emisiunii, unde antrenorii își vor arunca în luptă câte 3 din cei 6 concurenți ai echipei lor.

Prima ediție a show-ului va fi plină de momente speciale. Cei patru antrenori vor deschide seara cu un colaj de piese, o surpriză pentru telespectatori.

EAGLE EYED CHERRY

Eagle Eyed Cherry la Vocea României

Momentele pregătite de concurenți sunt și ele spectaculoase. Invitatul special al serii va fi artistul EAGLE EYED CHERRY, celebru pentru hit-utile „Save tonight” sau „Can’t get enough”!

Eu sunt o mare fană a emisiunii! În primul sezon nu am scăpat nicio ediție, așa că vă dați seama cât de mare mi-a fost bucuria când am primit această propunere. În plus, cine n-ar vrea să prezinte alături de Pavel Bartos?:) Abia aștept Live-ul de marți seara! Să-mi țineți pumnii!„, a declarat Nicoleta.

Nicoleta Luciu și-a impresionat audiența și la „Dansez pentru tine„, unde a avut un număr de striptease de-a dreptul impresionant.

Citește mai multe detalii despre ediția de marți a emisiunii „Vocea României” de la ProTV, pe protvmagazin.ro