După decesul mamei, Anamaria Prodan părăseşte România

De: Cristiana Trifu / 27.04.2018, 10:35
După decesul mamei, Anamaria Prodan părăseşte România
Anamaria Prodan Reghecampf, impresar de fotbal, fostă vedetă de reality show, soţia antrenorului Stelei şi prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche, reuşeşte să găsească un echilibru între viaţa personală şi cea privată.

 Fiica Anamariei Prodan, cu mâna pe sânii unei fete. Minora, goală şi în ipostaze indecente – FOTO

Anamaria Prodan, în lenjerie intimă. A slăbit şi arată într-un mare fel! – FOTO

Vedeta are o relaţie strânsă cu copii ei, chiar dacă cele două fiice se află la studii peste Ocean.  Rebecca şi Sarah locuiesc în SUA, unde studiază la facultăţi prestigioase din New York, respectiv Miami.

Anamaria Prodan a suferit o pierdere grea, după ce mama ei, Ionela, a decedat recent. Această lovitură o poate îndemna pe impresarul FIFA să ia o decizie radicală.   Având în vedere că deţine mai multe proprietăţi în străinătate, soţia lui Laurenţiu Reghecampf ia în calcul, potrivit libertatea.ro să plece din România.

„Acum, Ana nu e hotărâtă ce să facă, mai cu seamă că cea mai mare parte a vieţii ei se desfăşoară în America. Fetele ei studiază acolo, băiatul cel mic joacă fotbal, deci viitorul lui va fi în străinătate, băiatul lui Reghe locuieşte în Germania. Ana vine ocazional aici (n.r. în România), cel mai probabil că multe dintre proprietăţi vor fi vândute, ulterior. Acum, oricum, e prea devreme să stabilească asta. În ultimii ani, Anamaria a stat mai mult în România special pentru a petrece timp cu mama ei, care a refuzat să trăiască în altă parte. Acum, însă, că Ionela nu mai e, cu siguranţă că se va muta în America definitiv şi că va veni în România doar ocazional, când va mai avea aici treburi importante“, a declarat o sursă apropiată de Anamaria.