După divorţ, Anca Lungu a fost surprinsă în compania altui bărbat

De: Cristiana Trifu / 14.09.2017, 16:53
După divorţ, Anca Lungu a fost surprinsă în compania altui bărbat
Observatorul orei 19:00 din seara aceasta, prezentat de Andreea Berecleanu, va dezvălui în premieră într-un scurt reportaj experienţa echipei Antena 1 la unul dintre cele mai mari turnee de poker din Europa: PokerStars Championship Barcelona. Anca Lungu, reprezentanta echipei a reuşit să obţină un interviu în exclusivitate cu Gerard Piqué, cel mai iubit fundaş al echipei FC Barcelona.

Invitat special la eveniment, fotbalistul a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu cântăreaţa Shakira şi despre cei doi copii ai lor, Milan şi Sasha. Logodiţi de 6 ani, cei doi au o legătură unică, ce are la bază o prietenie frumoasă, iar povestea lor pare desprinsă din scenariile unui film cu final fericit. Piqué i-a mărturisit Ancăi cum a cunoscut-o pe columbiancă şi care sunt cele mai fericite momente pe care le-au trait împreună.

Antena 1 este singura echipă de televiziune ce a luat parte la eveniment şi a transpus experienţa din Barcelona într-o mini serie de imagini ce vor fi difuzate începând cu seara aceasta, la Observatorul de la ora 19:00. Jurnalul de mâine seară îl aduce în prim plan pe Daniel Negreanu, cel mai bun jucător de poker de origine română, care a povestit despre copilăria lui, dar a acceptat şi provocarea Ancăi Lungu de a învăţa paşii de flamenco, cel mai cunoscut dans spaniol. Materialul din Spania va acoperi şi un interviu cu Dj Zedd, cel mai bine cotat DJ internaţional, întrebări pentru cei mai buni jucători profesionişti de poker, dar şi secrete ale gastronomiei catalane.

Toate începând cu Observatorul din seara aceasta, de la ora 19:00!