După eşecul de la Rockefeller Center, Mariah Carey găseşte vinovaţii (Video)

Apropo.ro / 08.12.2014, 09:58
 După eşecul de la Rockefeller Center, Mariah Carey găseşte vinovaţii (Video)
Diva muzicii R'n'B Mariah Carey a avut parte săptămâna trecută de clipe mai puţin măgulitoare după ce pe internet a apărut inregistrearea cântecului "All I Want for Christmas Is You" pe care artistă a încercat să îl prezinte la Rockefeller Center. În video-ul cu pricină, vocea cântăreţei părea să aibă probleme, artista nereuşind măcar să cânte notele corect. Cu toate acestea, Mariah susţine că ştie cine i-a înscenat acest video: tehnicienii de la Rockerfeller Center.
Conform celor de la nydailynews.com, Mariah Carey este sigură că în spatele video-ului de săptămâna trecută se află echipă tehnică de la Rockerfeller Center care au profitat de vulnerabilitatea ei pentru a răzbună. Motivul?  Tehnicienii au trebuit să o aştepte trei ore în frig, marţea trecută la evenimentul cu pricină. Fireşte, Rockerfeller Center nu-şi asumă nicio vina în acest scandal, susţinând că oricine ar fi putut să dea înregistrarea pe net având în vedere că Mariah cânta la un microfon wireless.  
  
„E foarte greu să dai publicităţii doar partea audio a unui concert” susţin reprezentanţii artistei. „E clar că a fost făcut totul cu intenţie, mai ales după ce oamenii angajaţi pe partea tehnică s-au plâns că au avut de aşteptat în frig trei ore până la sosirea artistei”. 
  
Mariah Carey a fost invitată la Rockefeller Center să cânte deja celebra ei piese de Crăciun „All I Want for Christmas îs You”.