Dupa Jay-Z, Indiggo l-au cucerit si pe Quincy Jones

Apropo.ro / 25.08.2011, 13:30
Dupa Jay-Z, Indiggo l-au cucerit si pe Quincy Jones
Surorile Indiggo l-au cucerit definitiv pe Quincy Jones, caruia i-au cantat la masa piesa din folclorul romanesc "Aseara ti-am luat basma".

Indiggo, adica surorile gemene Gabriela si Mihaela Modorcea, au revenit in forta in peisajul monden. Dupa colaborarea cu rapper-ul Jay-Z la piesa „Fetele de la Capalna”, cele doua tinere stabilite de ani buni in SUA, au fost invitate la un eveniment de catre Quincy Jones caruia nu au ezitat sa ii cante piese din folclorul romanesc, acesta fiind cucerit de muzica populara romaneasca, dar si de vocile celor doua fete.

In prezent, Indiggo sunt pe val in America, unde colaboreaza cu cei mai in voga artisti: Jay-Z, Swizz Beatz, Kanye West si altii.

Quincy Jones

Quincy Jones este si „creatorul” lui Michael Jackson

„Acum trei ani am inceput sa lucram cu producatorul Swizz Beatz (Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys) la cateva dintre compozitiile noastre, una dintre ele fiind LA-LA-LA. Anul acesta, Jay-Z si Kayne West, au auzit cantecul in studioul lui Swizz si l-au vrut neaparat pe albumul lor. Swizz ne-a facut cunostinta cu Jay-Z si cu Beyonce, iar atunci Mihaela si eu am simtit ca Dumnezeu e cu noi si ca vom face Romania cunoscuta”, spun fetele.

Surorile Modorcea au fost invatat de toate in tot acest timp petrecute peste ocean: „Am luat non-stop lectii de balet, hip-hop, jazz, canto, pronuntie, actorie, pian; ne pregatim zilnic cate patru ore cu coregraful, am scris in ultimii doi ani peste 200 de cantece”.

Indiggo recunosc ca deocamdata mai importanta este sansa pe care o au in muzica decat banii: „Suntem amandoua indragostite de Jay-Z si de Kayne West. In acest moment nu ne intereseaza banii, ci sansa pe care ne-au oferit-o. O parte din banii pe care ii vom castiga in viitor, de pe urma albumului nostru, o vom investi in copiii talentati din Romania”