După masacrul de la Boston, Nike a rămas fără „Boston massacre”!

De: Marian Andrei / 23.04.2013, 15:00
După masacrul de la Boston, Nike a rămas fără
Atentatul de la Boston a afectat și compania Nike, care a retras din magazine celebra serie de tricouri "Boston massacre", dedicată rivalității dintre echipele de baseball Yankees și Red Sox.

Un purtător de cuvânt al Nike a declarat presei că retailerul a retras tricourile „Boston massacre” din toate magazinele, dar și de la comercializarea online.

Pe vremea.apropo.ro găsești vremea pe 15 zile

Tricourile, care au inscripționate pe ele cuvintele însîngerate „Boston massacre”, au fost create special pentru fanii celor de Yankees, pentru a le aduce acestora aminte de victoriile zdrobitoare ale acestora asupra celor de la Red Sox Boston în play-offurile campionatelor din anii 1978 (Boston massacre 1) și 2006 (Boston massacre 2). 

Purtătorul de cuvânt al Nike a arătat că menținerea la vânzare a tricourilor astfel inscripționate ar fi o ofensă la adresa victimelor exploziilor produse la maratonul de la Boston.

Aceasta nu este prima dată când Nike procedează astfel în urma unor tragedii. În februarie, retailerul a retras o reclamă în care apărea campionul olimpic Oscar Pistorius în care apărea textul „I am the bullet in the chamber”, după ce acesta a fost inculpat pentru uciderea prietenei sale, Reeva Steenkamp.