După multe drame, Bianca Brad şi-a salvat relaţia: „Eu şi iubitul meu ne-am regăsit, cum nu credeam că mai e posibil”

De: Cristiana Trifu / 04.10.2017, 14:53
După multe drame, Bianca Brad şi-a salvat relaţia:
Bianca Brad are o relaţie de 15 ani cu omul de afaceri Aurel Frăţilă. S-au confruntat cu mari probleme, dar au reuşit să treacă peste toate.

”Astăzi s-au împlinit 15 ani de când a început povestea noastră de dragoste. Ce-i drept, cu năbădăi, cu întâmplări şi trăiri care ne-au îndepărtat unul de celălalt ca, în final, să ne regăsim şi să ne apropiem cum nu aş fi crezut că mai este posibil. La Mulţi Ani, nouă!, cu iubire, fericire, abundenţă şi armonie. Să fim înţelepţi şi să trăim sănătoşi şi fericiţi până la adânci bătrâneţi”, este emoţionantul mesaj scris de Bianca Brad  pe Facebook, la ceas aniversar.

Bianca Brad, trasă prin inel ca un fotomodel, la 47 de ani! A eliminat un aliment din dietă

Ea a fost iubirea secretă a lui Botezatu! E o actriţă renumită

Sfâşietor! Bianca Brad, dezvăluire cutremurătoare: “Pierderea unui copil…”

În urmă cu zece ani, fiica lor, Emma, s-a născut fără suflare, tragedie care a dus-o pe artistă în pragul disperării. Ajutată de Aurel, dar şi de fiul lor, Luca (12 ani), vedeta în vârstă de 49 de ani şi-a revenit spectaculos.

În urmă cu patru ani, fostă ”Miss Prinţesa Frumuseţii” în 1991 avea să primească o altă veste răvăşitoare. Aurel a fost arestat şi extrădat în SUA, sub acuzaţia de terorism. A fost eliberat un an mai târziu.