După „Noi simţim la fel”, Lidia Buble pregăteşte un nou videoclip

Apropo.ro / 28.01.2015, 10:12
După
Lidia Buble pregăteşte lansarea celui de-al doilea single din cariera şi a filmat în Băneasa Shopping City, primele cadre din noul videoclip pe care îl va lansa în luna februarie.

Potrivit scenariului, Lidia Buble este implicată într-o poveste de dragoste din care are doar de suferit, inclusiv în momentul în care se întâlneşte cu gaşca persoanei de care e îndrăgostită într-o parcare subterană.

Secvenţele cu luptele demonstrative din parcare, dar şi cu drifturile maşinilor au fost filmate luni în parcarea subterană, iar spaţiul a fost rectrictionat pentru filmări de către echipa de producţie.

Pentru noul videoclip, Lidia abordează şi o nouă imagine, de bad girl, şi este implicată într-un street fight, alături de două găşti de tineri.

Pe lângă cadrele filmate în parcare, alături de numeroasă figurartie, Lidia va mai filma zilele următoare alte secvenţe din noul videoclip, într-o locaţie din afară Bucureştiului.

Piesa este compusă de către Adrian Şină, în studiourile Premium Artist, la fel ca în cazului hitului „Noi simţim la fel”, cu care cei doi artişti au cucerit topurile muzicale.