După nuntă, Nicoleta Luciu vorbește deja despre divorț

Apropo.ro / 27.04.2012, 12:30
După nuntă, Nicoleta Luciu vorbește deja despre divorț
Nicoleta Luciu este de părere că atunci când o relație de iubire nu mai funcționează, divorțul este soluția. Vedeta nu ar ezita chiar ea să facă acest lucru.

Invitată în emisiunea Gabrielei Cristea, „Draga mea prietenă”, de la Kanal D, Nicoleta Luciu a vorbit și despre divorț, deși ea are o căsnicie fericită alături de Zsolt Csergo.

La doar câteva zile de la nuntă, Nicoleta Luciu face câteva declarații despre divorțul în cuplu. Vedeta este sinceră și lucidă, spunând că dacă o relație nu mai funcționează, atunci nici iubire nu merge cu sila.

Dacă relația ei cu Zsolt nu ar mai merge, atunci ar prefera să divorțeze decât să se chinuie amândoi, chiar dacă există și copii la mijloc.

„I-am spus de la bun început că dacă vreodată relația nu merge, nu vreau să fiu proasta satului, să aflu ultima. Nu mai merge, OK, nu te țin cu sila lângă mine! Te duci, fii fericit, poți să vii să vezi copiii când vrei! Chiar dacă avem un copil sau șapte, dacă relația de cuplu nu mai merge, nu are rost să ne chinuim unul pe celălalt”, a spus Nicoleta Luciu.