Dupa o absenta de trei ani, Dan Balan se întoarce în România!

De: Dragos Tanase / 27.11.2007, 13:52
Dupa o absenta de trei ani, Dan Balan se întoarce în România!
Dupa o asteptare de trei ani, timp in care a lucrat la noul sau album pop-dance "The power of shower", Dan Balan se intoarce in Romania pentru a promova cel mai nou material discografic pe care il va lansa impreuna cu MediaPro Music.

Dupa o asteptare de trei ani, timp in care a lucrat la noul sau album pop-dance “The power of shower”, Dan Balan se intoarce in Romania pentru a promova cel mai nou material discografic pe care il va lansa impreuna cu MediaPro Music.

Din 28 noiembrie, pentru Dan Balan va incepe emotia unui nou inceput, de data aceasta promovarea unui proiect solo.

In tot acest timp, pe langa faptul ca a lucrat la un album rock, artistul a muncit alaturi de un renumit producator muzical din America la cel mai nou produs pop-dance, intitulat “The power of shower”.

“Crazy Loop”, primul single de pe acest produs muzical care este deja lansat pe piata romaneasca, dar si in alte 15 tari din Europa, a devenit in scurt timp una dintre cele mai difuzate piese din playlist-urile radiourilor si televiziunilor muzicale din tara. Albumul sau de debut ca artist solo, “The power of shower”, va fi lansat pe piata la inceputul lunii decembrie.

Desi in urma cu trei ani ii mergea foarte bine cu O-zone, Dan Balan s-a hotarat ca este pregatit pentru o noua provocare si a decis sa ramana departe de casa si sa o ia de la zero, in America, iar asteptarea nu a fost in zadar.

Â