După o luptă aprigă cu cancerul, Anastacia se întoarce la emoţiile turneului ”Resurrection Tour”!

Apropo.ro / 09.03.2015, 14:58
După o luptă aprigă cu cancerul, Anastacia se întoarce la emoţiile turneului  ”Resurrection Tour”!
Nicicând un titlu de album nu a fost mai bine justificat de povestea de viaţă a unui artist fenomenal că Anastacia! Femeia albă cu voce neagră, cu un timbru unic, a iniţiat într-o mare măsură îmbinarea stilurilor soul, pop şi rock adoptate de o întreagă generaţie de artişti precum Adele.
“Resurrection Tour  2015” marchează nu numai revenirea sa în top, ci ilustrează cu tărie, victoria împotriva celui de-al doilea cancer de sân care a forţat, la începutul anului 2013, anularea turneului său european.
 
Consecventă cu ea însăşi, Anastacia a arătat că nimic nu o poate împiedica să facă ceea ce îi place cel mai mult: să compună şi să cânte. După recuperarea sa completă, artista s-a întors la vechii săi complici din studio, Sam Watters şi Louis Biancaniello, cu care a compus, printre alte hit-uri, celebrul „I’m Outta Love”. La paisprezece ani după primul său album de succes la nivel mondial, se întoarce cu single-ul „Stupid Little Things”, un minunat imn pop atemporal al renaşterii. „Textul insistă pe ideea de a nu face un munte de lucruri mărunte care nu merită efortul“, spune Anastacia. Înregistrat în Los Angeles, cel de-al şaselea album a fost semnat în 2012, cu BMG Rights Management cu o propunere de contract ce garantează independenţa prin schimbul de costuri şi beneficii. Cele zece cântece originale, completate de altele patru noi în ediţia Deluxe a discului, sună ca o revelaţie în care Anastacia şi-a înlocuit propriul stil prin revenirea la emoţii.
 
 
Fiecare melodie îmbină orchestrarea clasică cu sunete moderne. Anastacia este acolo şi îşi spune povestea, înfruntând durerea cu energia pozitivă. „Compoziţia te ajută să depăşeşti momentele dificile“, mărturiseşte artista. Sfidând dovezile, Anastacia şi-a pus faima în serviciul luptei împotriva cancerului de sân, s-a supus unei duble mastectomii şi a reconstrucţiei mamare, la fel ca Angelina Jolie sau Sharon Osbourne, iar acum, entuziastă că o supravieţuitoare adevărată îşi uimeşte audienţa la fiecare aparţie pe scenă, mai energică şi mai feminină decât oricând şi, bineînţeles, cu aceeaşi voce magnifică! 
În această vară, mai exact în data de 29 iunie, publicul din România o va putea admira evoluând pe scena Sălii Palatului în cadrul unui concert exploziv, din care nu vor lipsi melodiile de succes. Până la data de 10 martie, cei interesaţi  pot profita de perioada de presale, ce asigură bilete la preţ redus. Acestea pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Palatului şi prin www.eventim.ro .