După o pauză de 9 ani, Billy Idol lansează un nou album în luna octombrie

Apropo.ro / 28.08.2014, 08:00
După o pauză de 9 ani, Billy Idol lansează un nou album în luna octombrie
A trecut aproape un deceniu de când rocker-ul britanic Billy Idol nu a mai intrat în studio să înregistreze un nou material.
Dar această lungă pauză pare să fi fost creativă pentru artist, căci pe 20 octombrie Billy Idol urmează să-şi lanseze noul album. Materialul discografic se va  intitula „Kings and Queens of the Underground” şi include 11 piese.
 
Primul single de pe noul disc poartă titlul „Can’t Break Me Down” şi este deja disponibil, spre descărcare, pe site-ul rocker-ului britanic.
 
Precedentul album de studio cu piese originale semnate de Billy Idol a fost „Devil’s Playground” şi a fost lansat în 2005. În anul următor, artistul a lansat o colecţie cu cântece de Crăciun. 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Conform Mediafax, „Kings and Queens of the Underground” va fi lansat prin intermediul casei de discuri a cântăreţului, BFI Records. Billy Idol nu este străin de pauzele îndelungate între albumele sale, întrucât discul său din 2005, „Devil’s Playground”, a fost lansat la o distanţă de 12 ani după precedentul material discografic al său, „Cyberpunk”, care a apărut pe piaţă în 1993.
 
Billy Idol îşi va promova noul album de studio prin intermediul unui turneu european, care va debuta în luna noiembrie şi va include concerte în Marea Britanie, Germania şi Italia.
 
De asemenea, Billy Idol îşi va lansa autobiografia, intitulată „Dancing with Myself”, pe 7 octombrie.