După Revelion, vedetele pleacă în vacanţe exotice!

De: Nicoleta Nicolae / 02.01.2016, 08:00

După Revelion, vedetele pleacă în vacanţe exotice!
Inna, Andreea Bălan şi Smiley nu vor sta acasă, în noaptea dintre ani, deoarece au concerte cu nemiluita, însă îşi vor lua revanşa, în ianuarie, faţă de cei dragi.


Coincidenţă ori ba, mai mulţi artişti au ales să se relaxeze tocmai în Thailanda, aflată la o distanţă de peste 7.000 de kilometri, unde nu ajunge picior de paparazzi.

Aici vor merge, Smiley, Andreea Bălan, What’s UP, Adela Popescu şi Delia.

Cât o priveşte pe Delia (33 de ani), jurata emisiunii ”X-Factor” (Antena 1), ale cărei încasări din seara de 31 decembrie ajung la 20.000 de euro, ea e recidivistă, nu de alta, dar vizitează Thailanda aproape în fiecare an, împreună cu soţul ei Răzvan Munteanu.
Şi Andreea Bălan (31 de ani), cu ale ei încasări, în noaptea dintre ani, de 28.000 de euro, îşi va lua lumea în cap şi va pleca acolo într-o vacanţă romantică, alături de iubitul ei, actorul George Burcea.

Tot pe acele meleaguri exotice va ajunge şi celebrul cuplu Radu Vâlcan (38 de ani)-Adela Popescu (29 de ani), solista trupei DJ Project, şi ea cu numeroase spectacole de Revelion. Numai că Radu va îmbina utilul cu plăcutul, deoarece se va odihni doar în pauzele dintre filmările pentru cea de a doua ediţie a concursului ”Insula iubirii” (Antena1), pe care o prezintă.
Solistul What’s Up (26 de ani) s-a grăbit şi el să-şi ia bilet pentru Thailanda, nu înainte de a-şi onora contractele de sfârşit de an, în valoare de 12.000 de euro. El se va bucura, peste mări şi ţări, de compania logodnicei sale, Simina.