După şase luni de la nuntă, Teo Trandafir divorţează!

Apropo.ro / 17.12.2012, 14:17
După şase luni de la nuntă, Teo Trandafir divorţează!
Teo Trandafir şi Constantin Iosef au făcut nunta în iunie, iar acum divorţează.

Deşi sunt căsătoriţi de doar jumătate de an, Teo Trandafir şi soţul ei, Constantin Iosef, au hotărât să se despartă.
Săptămâna trecută, Constantin Iosef a părăsit căminul conjugal, luându-şi lucrurile şi mutându-se în apartamentul lui din Lacul Tei.
Totodată, surse din anturajul lui Constantin au declarat pentru WOWbiz.ro că soţul lui Teo ar fi petrecut toată săptămână, inclusiv weekend-ul trecut, separat de soţia lui! Iar duminică, maşina lui Iosef a stat parcată toată ziua în faţa blocului în care acesta s-a retras singur de câteva zile.

În acelaşi timp, Teo şi-a petrecut ultimele zile doar în compania fiicei ei şi a vechiului ei prieten, Marian, pe care îl alintă „domn’ profesor”.
Constatin Iosef pare, conform cancan.ro, să divorţeze: ” Da, ne-am despartit din opt decembrie. Daca asta s-a vazut, acesta este adevarul. Ce sa ascund, viata? Nu sunt genul. Nu cred ca mai exista sanse de impacare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de intoarcere. Inca nu stiu ce o sa fac. Momentan, raman aici. Voi face sarbatorile aici, cu parintii mei si cu surorile mele. Apoi, nu stiu daca voi ramane in Romania sau voi pleca in Franta”, a declarat Constantin Iosef in exclusivitate pentru CANCAN.ro