După succesul piesei “Dor să te ador”, Doddy a revenit cu un nou hit

De: Alexandra Necsoiu / 07.11.2018, 17:20
După succesul piesei “Dor să te ador”, Doddy a revenit cu un nou hit
Dupa mai bine de 53 milioane de vizualizari online pentru “Dor sa te ador”, Doddy revine in atentia publicului cu noul single, “Marea cu sarea”.

 

Versurile au fost scrise chiar de artist, intr-un moment in care, dupa cum el declara: “Am realizat ca am tendinta sa promit mai mult decat pot face. Lucru care de-a lungul timpului s-a dovedit a fi chiar periculos, pentru ca intotdeauna exista consecinte. Am dezamagit de prea multe ori din dorinta de a multumi si acum stiu ca orice promisiune trebuie respectata.”

“Marea cu sarea” este prima colaborare a lui Doddy cu Dan Petcan, regizor cu videoclipuri de peste 60 milioane vizualizari in palmares: “Este poate cea mai placuta filmare la care am participat pana acum, desi a durat mai bine de 13 ore, fiind nevoiti sa ne intrerupem mereu pentru ca Ana (Ana Maria Barnoschi) si restul fetelor ne faceau constant sa radem. Le multumesc ca ne-au facut treaba usoara.”

Cu toate ca “Dor sa te ador” se aude in continuare la radio iar “Marea cu sarea” se anunta un nou success, in toata aceasta perioada Doddy s-a ocupat si de alte proiecte muzicale, cum ar compunerea versurilor “ELA”, piesa cantata de Alb Negru, Ralflo & Rares.

In trecut, Doddy a mai semnat piese pentru colegii de breaslă, care au ajuns foarte sus in topurile muzicale, cum ar fi: Cum se face sau Cand luminile se sting – cantate de Alina Eremia, Sus pana la cer – Deepcentral sau Floare la ureche – Lora.

 

Tags: