După trei sarcini, Kate Middleton arată perfect! Care este dieta ei?

De: Cristiana Trifu / 08.08.2018, 11:32
După trei sarcini, Kate Middleton arată perfect! Care este dieta ei?
Kate Middleton afişează o siluetă demnă de invidiat. Iată dieta care a ajutat-o pe Kate Middleton să-şi revină spectaculos după fiecare sarcină.


Ducesa de Cambridge a uimit o lume întreagă cu silueta perfectă pe care o afişează, chiar şi după trei sarcini. Revista People a dezvăluit secretul cu care Kate Middleton a reuşit să se menţină într-o formă de invidiat.

„Antrenorul a fost adus încă de când ducesa era gravidă şi este un tip foarte discret. Este plătit cu foarte mulţi bani, dar merită fiecare cent. Antrenorul vorbeşte cu Kate prin telefon în fiecare zi şi se întâlnesc o dată pe săptămână”, conform unei surse citate de revista People.

Regimul alimentar sănătos este un alt aspect foarte important pentru silueta de vis a acesteia. Ducesa de Cambridge nu mănâncă decât hrană organică — fructe, legume şi carne slabă.

„Întreaga dietă este gândită cu atenţie — nu se bazează pe consumul unui singur fel de alimente — şi are în vedere starea generală de sănătate şi de bine a ducesei”, conform sursei citate.