După un meci de fotbal cu prietenii, Alejandro a ajuns la spital cu entorsă la glezna dreaptă

Apropo.ro / 13.04.2013, 10:00
După un meci de fotbal cu prietenii, Alejandro a ajuns la spital cu entorsă la glezna dreaptă
În timpul liber, artistul cubanez Alejandro Martinez se relaxează pe terenul de fotbal, în compania prietenilor săi, cu care mai joacă câte o partidă pentru a se menţine în formă.

Alejandro

Grăbit să  marcheze un gol echipei adverse, Alejandro a alunecat pe gazon şi a avut parte de o căzătură nu tocmai plăcută. Fostul component al trupei Mandinga s-a ales cu o frumoasă entorsă la glezna dreaptă în urma unui accident suferit pe terenul de fotbal. Managerul său a fost pe fază, aşa că l-a şi dus repede la spital, acolo unde medicii i-au şi pus piciorul în ghips. Pentru că va fi câteva zile imobilizat şi nu se va putea mişca cum trebuie, artistul a fost nevoit să-şi contramandeze concertele antamate deja.

Alejandro

“O clipă de neatenţie pe terenul de fotbal şi am ajuns cu piciorul în ghips. Cel mai rău îmi pare că nu mai pot onora acum concertele pe care le aveam în zilele următoare prin ţară! Dar o să-mi iau revanşa şi o să mă întâlnesc cu fanii  mei pentru că nu vreau să-i dezamăgesc! Imediat ce o să-mi scot ghipsul facem fiesta pe ritmuri latino şi îi voi invita pe toţi la dans pe acordurile piesei “Sombiru”!”, spune artistul, nerăbdător să urce pe scenă.