După ”X Factor”, Pierluca Salvatore vrea să devină cunoscut şi în industria modei

De: Cristiana Trifu / 15.02.2018, 10:41
După ”X Factor”, Pierluca Salvatore vrea să devină cunoscut şi în industria modei
Pierluca Salvatore, tânărul de 23 de ani din Italia care a ajuns la ”X Factor România” datorită unei monede de 10 bani găsite întâmplător în buzunar, are planuri mari pentru anul acesta! Relaxat, îmbrăcat lejer şi mereu cu o pălărie purtată ştrengăreşte, Pierluca Salvatore a câştigat simpatia românilor, dar şi a juraţilor ”X Factor” în cel de-al şaptelea sezon şi a aj

uns până în galele live. Pentru anul acesta, italianul vrea să continue să cânte în România şi le-a pregătit admiratorilor săi şi o mică surpriză: îşi va pune amprenta şi pe o colecţie de haine.

”Am creat acest brand pentru că sunt pasionat de modă. Acum, mai ales datorită carierei mele muzicale, am ocazia să îmi exprim şi viziunea în acest domeniu. Deocamdată lucrez la o colecţie de tricouri şi una de căciuli, pentru care eu am desenat conceptul, iar de execuţie se ocupă o fabrică din Italia. Sper că vor fi gata pentru a le putea prezenta şi admiratorilor mei din România în curând, când plănuiesc să vin să susţin şi un concert”, a povestit Pierluca.
În acest timp, Juraţii Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică au început deja căutările pentru a descoperi cine va fi câştigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii ”X Factor România”.
Toţi cei interesaţi se pot înscrie pe http://casting.a1.ro/xfactor/, apoi aceştia sunt selectaţi de o echipă de specialişti, care au în vedere calităţile lor artistice. Doar cei selectaţi ajung apoi în prima etapă oficială a audiţiilor, care au loc în mai multe oraşe din toată România, dar şi la Chişinău.
În cel de-al şaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reuşit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” după ce în 2013 a câştigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu şi Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ştefan Bănică, Florin Răduţă, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbiţchi.