După Ziua Îndrăgostiţilor vine “Noaptea îndrăgostiţilor” la FABRICA!

De: Mioara Tronaru / 15.02.2013, 14:45
După Ziua Îndrăgostiţilor vine “Noaptea îndrăgostiţilor” la FABRICA!
I-aţi dat ieri balonaşul în formă de inimioară roşie pe care scrie I LUV U? I-aţi marcat şi buchetul de trandafiri luat la suprapreţ din piaţă, de la florăresele care ştiu că dacă nu te ard la preţ acum, de 1 şi 8 Martie, de Florii şi de începerea şcolii, atunci nu te mai prind niciodată. Aţi scăpat şi de ursuleţul mumos de pluş pe care l-aţi ţinut dosit după şifonier două săptămâni, de s-a umplut de praf?

Perfect! Acum, că v-aţi achitat de obligaţiile consumeriste cu ocazia Zilei Internaţionale a Cumpăratului Tuturor Prostiilor din Lume sub Pretextul Dragostei, aveţi dreptul să vă luaţi revanşa! Vineri, imediat după Valentine’s Day, clubul FABRICA (str. 11 Iunie nr. 50) organizează ANTIVALENTINE’S PARTY. Nu veniţi pe 11 Iunie, că aia e strada! Veniţi chiar în seara asta, pe 15 februarie! Intrarea costă 20 de RON, şi tot 20.00 este ora la care se deschid şi porţile clubului, ca să ţineţi minte mai uşor. (Veniţi cu bani ficşi la oră fixă. Dacă veniţi la 20:55 să ştiţi că e posibil să nu avem să vă dăm restul până la 21:00).

Se vor manifesta împotriva Zilei Îndrăgostiţilor după cum urmează: ZOB (a.k.a. Zulu Oscar Bravo), Nişte Băieţi (zişi şi Nu Mai Au Nevoie De Nici O Prezentare), Flesh Rodeo (O trupă de alternative/metal din Bucureşti, fondată în 2008. Cu influenţe din Korn şi Tool), The Crazy Plumers (Fondată în aprilie 2012, din Târgu Secuiesc… Genul: psychobilly, punk, rockabilly. Influenţe: Johnny Cash, Buddy Holly, Eddie Cochran, NOFX, Batmobile, Imelda May etc.).